Wprowadzenie

1. Kotlet schabowy 9,50
2. Kotlet drobiowy 10,50
3. Szwajcar – schab z serem 11,00
4. Górniczy - schab z pieczarkami 10,50
5. Hutniczy - schab pieczarki i ser 11,50
6. Dewolaj - filet z masłem 11,00
7. Hawajski - filet z ananasem,
serem i papryką słodką
12,00
8. Eskalop - schab z pieczarkami, szynką,
serem i papryką ostrą
12,00
9. Filet w płatkach kukurydzianych 11,00
10. Firmowy - schab,pieczarki,ser,sosy 13,00
11. Pożarski - filet mielony 11,00
12. Stek-mięso mielone wieprzowe z cebulą 11,00
13. Karkówka w sosie własnym 12,00
14. Gulasz węgierski 10,50
15. Wątróbka wieprzowa 6,50
16. Wątróbka drobiowa 7,50
17. Filet rybny 9,00

Wprowadzenie

1. Pierogi ruskie 10,00
2. Pierogi z kapustą i pieczarkami 11,00
3. Pierogi z mięsem 12,00
4. Placek po węgiersku duży 16,50
5. Placek po węgiersku mały 11,50
6. Placki ziemniaczane 6,50
7. Kopytka 6,00

Informacj

1. Pomidorowa 5,00 (duża) / 3,50 (mała)
2. Żurek 6,00 (duża) / 4,50 (mała)
3. Flaki 8,00 (duża) / 6,00 (mała)
4. Krupnik 5,00 (duża) / 3,50 (mała)
5. Zupa dnia 6,00 (duża) / 4,50 (mała)

Informacje 2

1. Ogórek kiszony z cebulką 3,50
2. Kapusta biała 3,50
3. Kapusta kiszona 3,50
4. Kapusta czerwona 3,50
5. Kapusta zasmażana 3,50
6. Marchewka 3,50
7. Buraki 3,50
8. Bukiet surówek duży* 5,00
9. Bukiet surówek mały* 4,00
* Do wyboru 3 różne surówki
lub wybrane losowo

Informacje 2

1. Frytki 5,50
2. Krokiety ziemniaczane z serem i ziołami 6,00
3. Ziemniaki 5,00
4. Kopytka 6,00
5. Kasza gryczana 3,00

Informacje 2

1. Sos czosnkowy 2,00
2. Sos pieczeniowy 1,00
3. Ketchup 0,50
4. Śmietana 0,50